Nieuws

​Vacature | Projectmedewerker Branded Content, 32-36 uur

Foto Tryntsje Nauta & Heleen Haijtema

Delen

​Vacature | Projectmedewerker Branded Content, 32-36 uur

Leeuwarden en Fryslân staan in 2018 in de etalage van Europa. Dan presenteren de stad en provincie zich namens Nederland als de Culturele Hoofdstad van Europa met een uniek cultureel programma. Het programma van Leeuwarden-Fryslân 2018 zal bestaan uit een groot aantal bijzondere evenementen en projecten die tijdens en ook in aanloop naar 2018 vorm wordt gegeven.

Het culturele programma in 2018 (en de ontwikkeling daarvan richting 2018) is in de ogen van Leeuwarden – Fryslân 2018 een belangrijke katalysator voor verandering (sociaal, economisch, etc). Het zijn van de Culturele Hoofdstad gaat niet (met name) om het culturele programma, het feest in 2018, maar gaat erom hoe dat jaar bijdraagt aan een betere, mooiere samenleving in 2020, 2025 of 2030.

Projectmedewerker Branded Content

Ter versterking van onze contentredactie zijn wij op zoek naar een zelfstandige en resultaatgerichte Projectmedewerker Branded Content.

Als projectmedewerker ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van afspraken die gemaakt zijn door de director en accountmanager branded content. Je bent in staat om binnen deze afspraken teksten, artikelen, foto’s en/of video’s te produceren (of dit indien nodig uit te besteden) voor zowel print als digitale uitingen en zorgt dat deze correct gepubliceerd worden. Daarnaast bewaak je de deadlines van deze producties.

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste collega met een bovengemiddelde interesse in content en communicatie. Je voelt je thuis in de digitale wereld, bent zelfstandig, proactief en output-gericht. Verder heb je kennis van onze provincie en ben je in staat om content te produceren met een vaste tone of voice. Vrienden beschrijven jou als je creatief, stressbestendig, punctueel en communicatief vaardig. Beheersing van de Friese taal is een pre. Ervaring op het gebied van (online) storytelling is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Een veelzijdige baan voor 32 of 36 uur per week.

Wij streven naar een spoedige indiensttreding.

Een salaris in overeenstemming met de zwaarte van de functie en ervaring van de kandidaat.

Een telefoon, iPad en laptop worden ter beschikking gesteld.

Solliciteren

Sollicitaties kunnen tot uiterlijk vrijdag 12 mei 17.00 uur per e-mail gestuurd worden naar Suzanne Peeters (suzannepeeters@2018.nl) onder vermelding van ‘Projectmedewerker Branded Content’ en je naam. We verzoeken je om de sollicitatiebrief en het Curriculum Vitae in Word of PDF als bijlagen mee te sturen. Sollicitaties per brief worden niet in behandeling genomen.

Gesprekken met kandidaten zullen plaatsvinden op maandagmiddag 15 mei en/of donderdagochtend 18 mei. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.