Nieuws

Tweede kamerleden uit het noorden gek op nieuwe logo Culturele Hoofdstad

Delen

Tweede kamerleden uit het noorden gek op nieuwe logo Culturele Hoofdstad

DEN HAAG - Op zijn bezoek aan politiek Den Haag bracht commissaris van de koning John Jorritsma niet alleen een doos vol met onze kranten mee, ook had hij buttons en T-shirts bij zich, die gretig aftrek vonden bij de Tweede Kamerleden uit het noorden van het land.

Vooral de t-shirts vielen bijzonder in de smaak, zoals te zien is op de groepsfoto die werd gemaakt. Van links naar rechts zijn daarop te zien: Henk Nijboer (PvdA), Jacques Monasch (PvdA), Agnes Wolbert (PvdA), CdK John Jorritsma, Erik Ziengs (VVD), Lutz Jacobi (PvdA), Aukje de Vries (VVD), Anne-Wil Lucas (VVD), Magda Berndsen (D66) en Agnes Mulder (CDA).

De Kamerleden zijn allemaal erg enthousiast over Leeuwarden-Fryslân 2018. Zij begrijpen dat het een enorme kans is voor Leeuwarden en Fryslân om zo in de Europese spotlights te komen.

Volkskrantjournalist Jan Hoedeman was getuige van dit moment en verspreidde via twitter ook een foto van het moment zodat de kamerleden en ons nieuwe logo ook in politiek Nederland flink onder de aandacht kwamen.