Nieuws

​Smartwurk biedt CH2018 slim online talentenpodium

Delen

​Smartwurk biedt CH2018 slim online talentenpodium

LEEUWARDEN – Kennisdelen en talentontwikkeling. Twee redenen voor Leeuwarden-Fryslân 2018 om een verbinding met Smartwurk te maken. Dit online platform is een ontmoetingsplaats voor zzp’ers, studenten èn opdrachtgevers binnen de provincie Friesland. Smartwurk gaat vraag en aanbod bij elkaar brengen.

Op het platform presenteren zzp'ers en studenten zichzelf door het aanmaken van een gratis profiel: in een eigen etalage, in een online portfolio. ,,Op die manier worden het talent, de competenties en het eigen werk op een actieve manier weergegeven”, zegt Margriet Gerritsma van www.smartwurk.nl.

Leeuwarden-Fryslân 2018 ziet in het platform een mooie kans om talent uit de regio zichtbaar te maken en te koppelen aan opdrachtgevers. Er komen veel verzoeken van studenten en ZZP’ers binnen die hun diensten aanbieden aan CH2018. Aan de andere kant wordt in het kader van CH2018 ook ontzettend veel georganiseerd waar extra kennis en kunde voor nodig is. Als regieorganisatie leggen wij met Smartwurk graag de verbinding tussen vraag en aanbod. CH2018 hoopt dat er vele mooie samenwerkingen ontstaan.

Leeuwarden-Fryslân 2018 wil Smartwurk.nl gaan gebruiken voor het plaatsen van opdrachten, stages en projecten. Ben je geïnteresseerd in een leuke opdracht, stage- of werkervaringsplaats bij CH2018? Maak dan ook een profiel aan op Smartwurk.nl en laat zien wie je bent, wat je kan en wat je nog wil leren. Smartwurk is nog op zoek naar ambassadeurs om het platform aankomende tijd mee uit te bouwen.

Dus, zoek je iemand met een zzp’er of een student met een specifiek talent of ben je zelf zo iemand? Ga dan naar Smartwurk.nl!