Nieuws

Projectnieuws | Oranjewoud Festival zoekt vrijwilligers

Delen

Projectnieuws | Oranjewoud Festival zoekt vrijwilligers

ORANJEWOUD - Het Oranjewoud Festival kan nog wel wat hulp gebruiken. De organisatie is daarom op zoek naar vrijwilligers. Het festival, van 28 tot en met 31 mei in en rond de tuinen van landgoed Oranjewoud, heeft een video gemaakt. Daarin stellen medewerkers van het vierdaagse feest zich kort voor en vertellen ze wat het publiek zoal kan verwachten.

Het Oranjewoud Festival 2015, één van de projecten (Royal Chamber Music) uit het bidbook van Leeuwarden-Fryslân 2018, opent op donderdag 28 mei met de première van de nieuwste productie van Opera Spanga: The Electric Flute. Het programma eindigt zondagmiddag 31 mei met het gratis Prinsenwijkconcert met Holland Baroque Society en jazztrompettist Eric Vloeimans (zie foto van Maurits Giesen).

In de tussenliggende dagen kan het publiek genieten van een zwembadconcert, topmusici in tipi’s, een silent concert in de nacht, een concert en modeshow ineen en veel meer. Wie in Hotel Tjaarda logeert, kan optredens van gelouterde musici verwachten. Op verrassende momenten, soms om een slaapliedje te zingen.

Wie geïnteresseerd is om vrijwilligerswerk tijdens het Oranjewoud Festival te doen, kan hier klikken.