Nieuws

Projectnieuws | Maak de mooiste donkere foto voor Feel the Night

Delen

Projectnieuws | Maak de mooiste donkere foto voor Feel the Night

LEEUWARDEN - Leuk artikel in de Leeuwarder Courant vanmorgen. De krant organiseert samen met Feel the Night, een bidbookproject van Leeuwarden-Fryslân 2018, een fotowedstrijd.

De tekst hieronder is letterlijk overgenomen uit het LC-artikel:

,,De volle maan spreekt tot de verbeelding. Die zacht glanzende bol aan de nachtelijke hemel, waarin je met een beetje goede wil een mannetje kunt herkennen. En niet alleen een gezicht, maar misschien ook het lijdend voorwerp in een potje balletje trappen. Of een ei, een lamp of een bloem...

In samenwerking met Feel The Night organiseert de Leeuwarder Courant een fotowedstrijd met de volle maan als onderwerp. Feel The Night is een initiatief voor een onverlichte nacht, in het kader van Culturele Hoofdstad 2018.

Een deskundige jury kiest vijf prijswinnaars uit de mooiste inzendingen en maakt de ranglijst bekend tijdens de Nacht van de Nacht op 24 oktober. Ter informatie voor de deelnemers: op 29 augustus en 28 september is het nog volle maan. Stuur uw foto voor 10 oktober in naar cultuur@lc.nl onder vermelding van ‘volle maan'. En vermeld bovendien duidelijk uw adresgegevens."