Nieuws

Nog duizend dagen tot 2018 | Win een onvergetelijk nachtje logeren

Delen

Nog duizend dagen tot 2018 | Win een onvergetelijk nachtje logeren

LEEUWARDEN – Nog precies duizend dagen en dan is het 1 januari 2018: het jaar dat Leeuwarden-Fryslân de Culturele Hoofdstad van Europa is.

We willen deze mijlpaal niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Samen met het bedrijf TechnoTrain BV Dokkum bedachten we daarom een actie. Meedoen is eenvoudig en de meest originele inzending wint een bijzondere prijs.

Want wie zich bewijst als ambassadeur van Leeuwarden-Fryslân 2018 maakt kans op een overnachting in de hotelkamerpod. Deze luxe boomhuthotelkamer staat sinds kort op de hoek Zuidergrachtswal-Achter de Hoven in Leeuwarden: op het terrein van Oane Hoekstra die met Chiel Visser (TechnoTrain) het brein achter de ‘pods’ is.

Wat je moet doen

Maak een foto van een plek, dorp of voorwerp in de provincie die voor jou onlosmakelijk verbonden is met 2018. En dat kan dus van alles zijn. Plaats je foto - met korte toelichting – op Twitter of Instagram met #nog1000dagen.

De winnaar logeert op een datum naar keuze in de elektrisch verwarmde, moderne en zeer comfortabele hotelkamerpod. Voor een ontbijt op de overdekte veranda wordt natuurlijk gezorgd. (De hotelkamer is geschikt voor twee personen en huisdieren zijn niet toegestaan)

Inzendingen zijn nog deze hele maand april welkom.