Nieuws

​Jan van Erve hoofd Partnership en Commercie Leeuwarden-Fryslân 2018

Delen

​Jan van Erve hoofd Partnership en Commercie Leeuwarden-Fryslân 2018

LEEUWARDEN - Jan van Erve (1967) is per direct in dienst getreden bij de organisatie van Culturele Hoofdstad als hoofd Partnership en Commercie. Hij wordt verantwoordelijk voor de partnerships met het bedrijfsleven en commerciële activiteiten van de stichting Culturele Hoofdstad.

Jan van Erve was eerder commercieel directeur van SC Heerenveen en heeft nationaal ruime ervaring op het gebied van sponsoring, commercie en grote evenementen.

,,Er ligt een enorme uitdaging", aldus Van Erve, ,,Net als in de professionele sportwereld hebben ze bij Culturele Hoofdstad de wil en een plan om er met elkaar een enorm succes van te maken. Ik voel me vereerd dat ik daar onderdeel van kan zijn en zie enorme kansen voor het regionale en nationale bedrijfsleven."

Directeur Ton F. van Dijk van Culturele Hoofdstad is verguld met het aantreden van Van Erve: ,,Met Jan van Erve halen we iemand in huis met ruime ervaring, die weet hoe je het bedrijfsleven op waardevolle wijze betrekt bij ons project. Hij heeft een uitstekend netwerk en zit vol met energie. Ik kijk uit naar onze samenwerking."