Nieuws

​Haan Reclamewerk Level 2 Partner van Leeuwarden-Fryslân 2018

Delen

​Haan Reclamewerk Level 2 Partner van Leeuwarden-Fryslân 2018

LEEUWARDEN – Haan Reclamewerk heeft zich als tweede Level 2 Partner verbonden aan Leeuwarden-Fryslân 2018. Het bedrijf uit Stiens, dat ruim een kwarteeuw geleden werd opgericht onder de naam Haan Reklame, is specialist op het gebied van veelsoortige types reclamewerk en profileert zich als dé signmaker van het noorden. De overeenkomst werd donderdagmiddag, in het Fries Museum, ondertekend.

,,Met Haan Reclamewerk verwelkomen wij een partij die ons ontzorgt op het gebied van signing. En daar zijn we ontzettend blij mee”, zei Jan van Erve namens het team van Culturele Hoofdstad van Europa 2018. ,,Het bedrijf fungeert straks als onze partner waarbij we alles kunnen uitzetten. Van het bewaken van onze huisstijl tot de aankleding van onze infostands tijdens beurzen.” Dat doet het bedrijf niet alleen. Van Erve: ,,Haan Reclamewerk is de spil in een consortium. De partijen die hier deel van uit gaan maken, worden in samenspraak met ons benaderd.”

Haan Reclamewerk zal in aanloop naar en tijdens 2018 ook de citydressing, in de hele provincie, uitvoeren. Van Erve: ,,Dan praat je over het versieren van de steden en dorpen.” Christiaan de Jong, met Douwe de Haan eigenaar van Haan Reclamewerk, toont zich eveneens tevreden: ,,Toen Leeuwarden in 2013 de titel Culturele Hoofdstad van Europa won, ervoeren wij dat als een lot uit de loterij. We sloten daarom snel aan bij Club2018. Want zo’n omvangrijk project, met het brandpunt van de evenementen nota bene in de stad naast onze deur, biedt geweldige commerciële kansen.”

Behalve het financiële belang noemt De Jong nog een reden om aan te sluiten: ,,Als Fries bedrijf zijn we trots op onze afkomst. We vinden het belangrijk om een rol te spelen in wat vermoedelijk het grootste evenement ooit in de provincie wordt.” Ter voorbereiding en om inspiratie op te doen, bezocht De Jong samen met Douwe de Haan al enkele Europese Hoofdsteden. ,,We hebben een relatief klein bedrijf met 28 werknemers, maar zijn niet bang om onze ambities waar te maken. Deze stap betekent een enorme impuls voor ons groeiproces.’’

Haan Reclamewerk is na De Haan Advocaten en Notarissen de tweede Level 2 Partner van Leeuwarden-Fryslân 2018.

Bij de foto: Vanaf links, Oeds Westerhof (CH2018), Christiaan de Jong (Haan Reclamewerk), Jan van Erve (CH2018) en Douwe de Haan (Haan Reclamewerk) na de ondertekening van de sponsorovereenkomst in het Fries Museum (Foto Simon van der Woude).