Nieuws

​De Haan Advocaten en Notarissen steunt CH2018

Delen

​De Haan Advocaten en Notarissen steunt CH2018

LEEUWARDEN – De Haan Advocaten en Notarissen heeft zich als eerste grote sponsor verbonden aan Leeuwarden-Fryslân 2018. De overeenstemming is donderdag door de beide directies ondertekend.

Het gerenommeerde kantoor, met vestigingen in onder meer Leeuwarden, Groningen, Zwolle en Hamburg (Duitsland), conformeert zich tot en met einde van 2019 aan Culturele Hoofdstad van Europa 2018. Naast een omvangrijke geldelijke bijdrage zal De Haan Advocaten en Notarissen de juridische dienstverlening voor Leeuwarden-Fryslân 2018 gaan uitvoeren. Hiermee wordt De Haan Advocaten en Notarissen de Official Juridische Dienstverlener van CH2018.

Als zogenoemde Level 2 Partner mag de nieuwe sponsor zijn naam verbinden aan een project of evenement dat in aanloop naar en/of tijdens 2018 plaatsvindt. Ook wordt de naam van het kantoor breed uitgedragen door CH2018, bijvoorbeeld op billboards tijdens evenementen en in publicaties in tijdschriften, reclame-uitingen en (online)media.

John Bonnema, zakelijk directeur binnen Leeuwarden-Fryslân 2018, reageert verheugd op de samenwerking met De Haan Advocaten en Notarissen: ,,Deze samenwerking betekent veel voor onze organisatie. Financieel is de bijdrage evident, uit de duur van het contract spreekt vooral vertrouwen. Wij zijn de komende vier jaar verzekerd van de steun van de grootste juridische dienstverlener van Noord-Nederland!”

Ruud Glas zegt namens De Haan Advocaten en Notarissen: ,,Het is fantastisch om bij te dragen aan een evenement van deze omvang. Dit project heeft een geweldige uitstraling en biedt kansen voor het hele Noorden.”


Op de foto zetten John Bonnema (links) en Ruud Glas hun handtekeningen. Op de achtergrond kijken Oeds Westerhof (links, CH2018) en Peter Idema (Haan) toe. Foto Patrick Visser