Nieuws

​Strikwerda & Smit tekent voor merchandise LF2018: ,,Als Fries bedrijf zien wij de waarde”

Delen

​Strikwerda & Smit tekent voor merchandise LF2018: ,,Als Fries bedrijf zien wij de waarde”

LEEUWARDEN – Strikwerda & Smit gaat de merchandise van Leeuwarden-Fryslân 2018 verzorgen. Ook ontwikkelt het Friese bedrijf de webshop voor LF2018. Met het ondertekenen van een convenant werd de samenwerking dinsdag 7 februari officieel een feit. ,,Dit is een waanzinnig mooi project!”

Het bedrijf, met de hoofdvestiging in Lytsewierum, schaarde zich begin 2015 als één van de eerste Club2018-leden achter het programma van LF2018.

Die samenwerking wordt nu dus uitgebreid: Strikwerda & Smit gaat onder meer een webshop maken en activeert een werkgroep met daarin de LF2018-partners als Talant en Omrin. Met hen bedenkt en ontwikkelt Strikwerda & Smit duurzame producten.

Lieven Bertels, CEO van LF2018, zegt ,,uiteraard blij te zijn" met de komst van Strikwerda & Smit waardoor een belangrijke promotionele leverancier aan boord is gehaald.

Strikwerda & Smit is al langer gespecialiseerd in duurzame productontwikkeling. Het uitbreiden van de samenwerking met LF2018 is, aldus Johannes Strikwerda, een logische stap: ,,Wij zien de waarde van Culturele Hoofdstad van Europa 2018: een waanzinnig mooi project!” Johannes Strikwerda is samen met Anne-Wies Smit eigenaar van het gelijknamige bedrijf.

Wilt u meer weten over het werk dat Strikwerda & Smit levert? Neem dan een kijkje op de website: strikwerdasmit.nl.

Fotobijschrift: Lieven Bertels wordt geflankeerd door Anne-Wies Smit en Johannes Strikwerda. De foto is gemaakt door Wietze Landman.