Greidesessies

Greidesessies

Loop je al maanden met een plan voor een event dat zo gaaf is dat we er over twee jaar nog over praten? Of heb je een vaag idee over hoe je jouw buurt kunt verbeteren, of misschien zelfs wel een hele concrete oplossing voor de plastic soep in de zee (wie zegt dat groots dromen niet mag)? Kom dan nu van je stoel en doe er wat mee! Wij gaan je helpen.

Leeuwarden-Fryslân 2018 organiseert met Gave Dingen Doen de Greidesessies. Samen met andere mensen met gave of vage ideeën en initiatieven ga je drie dagen werken aan jouw plan én aan de plannen van anderen. Tijdens de derde dag ga je jouw plan pitchen voor een publiek dat jij (deels) hebt uitgezocht om meteen je plan bij de goede mensen voor het voetlicht te kunnen brengen. De drie dagen kun je zelf inplannen, over een periode van een jaar. Dat geeft je ook de tijd om tussendoor verder te werken aan je plan.

Deelname kost niets en je komt er geheid rijker uit. Wij zien dus geen enkele reden om met je idee te blijven zitten. Aanmelden kan hier en is super simpel.

Lees meer over de eerste Greidessesie

4 december 2015 - Redactie YourPost

KOLLUMERPOMP – Hartstikke leuk natuurlijk, ‘dat we in 2018 de Culturele Hoofdstad van Europa’ zijn, maar wat levert het ons nou eigenlijk allemaal op? En wat zien wij – de mienskip – er nu al van terug? Wat kunnen we er eigenlijk mee? In Kollumerpomp werd deze maand ineens veel duidelijk. ,,Want als CH2018 er niet was geweest had ik dit plan nooit bedacht.” Welkom op de eerste Greidesessie.

Lees meer
Meld je projectidee aan voor een Greidesessie

Wanneer je jouw projectidee aanmeldt voor een Greidesessie ga je samen met andere enthousiastelingen aan de slag met je idee. Misschien kom je er wel achter dat jouw idee en dat van een ander op elkaar lijken of elkaar heel goed aanvullen. Misschien kun je gebruik maken van elkaars netwerken. Het is hoe dan ook mogelijk om de verbinding met elkaar op te zoeken!

Elk projectidee kan maximaal drie keer voor een Greidesessie worden aangemeld. Je mag direct drie data kiezen, maar het is ook mogelijk eerst één datum te kiezen en later opnieuw op een datum in te tekenen. Het hele traject duurt drie dagen, maar alles is op maat. Het is dus ook mogelijk om één of twee keer mee te doen.

Let wel: een sessie gaat pas door bij een minimum aantal aanmeldingen. Mensen die zich hebben aangemeld voor een sessie die niet doorgaat kunnen zich uiteraard aanmelden voor een andere datum.


zaterdag 1 juli 2017, workshop

zondag 16 juli 2017, publieke pitchronde

Alle Greide Sessies

dag

zaterdag
zondag
zaterdag
zondag
zaterdag
zondag
zaterdag
zondag
zaterdag
zondag
zaterdag
zondag
zaterdag
zondag
zaterdag
zondag
zaterdag
zondag

datum

5 november
20 november
3 december
18 december
7 januari
15 januari
4 februari
19 februari
4 maart
19 maart
1 april
23 april (uitz.)
6 mei
21 mei
3 juni
18 juni
1 juli
16 juli

workshop/pitchronde

workshop
workshop
publieke pitchronde
workshop
workshop
publieke pitchronde
workshop
workshop
publieke pitchronde
workshop
workshop
publieke pitchronde
workshop
workshop
publieke pitchronde
workshop
workshop
publieke pitchronde

locatie

Contact

Leeuwarden-Fryslân 2018 is een kleine, flexibele werkorganisatie die voortkomt uit de Leeuwarder en de Friese mienskip. Ons doel is om dienstbaar te zijn aan de makers van alle bedachte en nog te bedenken projecten die Leeuwarden en Friesland maken tot Culturele Hoofdstad van Europa 2018.


Informatiekantoor 2018
De Blokhuispoort (locatie: eerste plein)
Blokhuisplein 40
8911 LJ LEEUWARDEN
Postbus 2529
8901 AA LEEUWARDEN

Telefoonnummer: +31 (0) 58 751 2018
E-mailadres: info@2018.nl